Nieuws

Tango Avond bij De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven

De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven houdt vrijdag 21 juni een ‘Tango Avond’. In het met een Michelinster bekroonde restaurant geniet je van een diner van vijf gangen, waarbij iedere gerecht een eigen tango heeft. Heerlijk eten met een Zuid-Amerikaans tintje.

Meeslepende muziek, dansers op het podium en goed eten, bij mooi weer op het terras. Het zijn de ingrediënten van de ‘Tango Avond’ van het met een Michelinster bekroonde restaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven.

Lees ook: Vrolijke en energieke koers De Karpendonkse Hoeve

Rob van der Veeken
Chef-kok Rob van der Veeken serveert een vijfgangendiner, waarbij elk gerecht zijn eigen tango heeft.

Ingrid van Eeghem
‘Heerlijk eten met een Zuid-Amerikaans tintje’, aldus eigenaar Ingrid van Eeghem. ‘De 21 juni is ook nog eens de langste dag, dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topavond. Bij goed weer serveren we op het terras.’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Slapen in Rembrandt Suite Conservatorium Hotel Amsterdam

Volgend artikel

The Roast Room opent terrasseizoen met Rosé Party

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.