Nieuws

’t Badhuys van Westcord Hotels is beste strandpaviljoen van 2017

Wie het beste strandpaviljoen van Nederland wil bezoeken, moet naar Vlieland. Op het Noordzeestrand staat ’t Badhuys, onderdeel van Westcord Hotels en pal naast viersterren Strandhotel Seeduyn gelegen.

Donderdag 6 juli werd ’t Badhuys als winnaar uitgeroepen van de verkiezing Beste Strandpaviljoen 2017. Zowel het publiek als de vakjury is vol lof over deze strandzaak.

Dit strandpaviljoen, dat helemaal opnieuw gebouwd is, ging afgelopen april open. Het publiek en vakjury prezen het moderne interieur met industriële elementen, het duurzame karakter, de aandacht voor een schone omgeving en de goede service.

Overzicht winnaars Beste Strandpaviljoen 2017
Beste Strandpaviljoen: ’t Badhuys op Vlieland
Beste Nieuwkomer: Paal 14 in Katwijk
Meest Duurzame Strandpaviljoen: Sjoerd op Ameland
Schoonste Strandpaviljoen: Beachclub Perry’s in Scharendijke
Beste Zoetwaterpaviljoen: Sunrise in Best
Beste Strandpaviljoen Zeeland: Dok 14 in Cadzand
Beste Strandpaviljoen Zuid-Holland: Het Strand in Katwijk
Beste Strandpaviljoen Noord-Holland: Zilvermeeuw in Egmond aan Zee
Beste Strandpaviljoen Waddeneilanden: ’t Badhuys op Vlieland
Populairste Strandpaviljoen volgens Belgen: De Zeemeeuw in Noordwijk
Populairste Strandpaviljoen volgens Duitsers: Paal 17 op Texel

Westcord Hotels in een Nederlandse hotelketen onder leiding van Harry Westers uit Harlingen. De hotels van Westcord staan niet alleen op zijn geliefde Waddeneilanden, maar ook in Amsterdam, Rotterdam en op de Veluwe.

Op Vlieland beschikt Westcord over twee hotels: Strandhotel Seeduyn aan de Noordzee twee kilometer ten noorden van het dorp Vlieland en Hotel de Wadden in de levendige Dorpsstraat van Vlieland.

De verkiezing Beste Strandpaviljoen 2017 is een initiatief van Strand Nederland en wordt ondersteund door Stichting Nederland Schoon, Koninklijke Horeca Nederland, NBTC Holland Marketing en horecavakblad Entree. De prijs wordt toegekend op basis van publieksstemmen, jurybezoeken en mystery visits.

Foto: Facebook Strandpaviljoen ‘t Badhuys

Vorig artikel

Birthday menu bij 10-jarig restaurant ONE in Roermond

Volgend artikel

Culinaire wereldreis met André Gerrits bij ’t Amsterdammertje

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.