Nieuws

Suzanne de Zwaan general manager van Element Amsterdam

Suzanne de Zwaan gaat leidinggeven aan het Element Amsterdam, de duurzame hotelformule van Marriott met een focus op extended stay. Het is gevestigd op het Gelderlandplein in Zuid en heeft 160 kamers. Suzanne komt over van het Park Hotel, dat eveneens gevestigd is in de hoofdstad.

Element Amsterdam heeft de 41-jarige Suzanne de Zwaan per direct aangesteld als general manager van het hotel, dat zich nadrukkelijk richt op extended stay.

Lang verblijf
‘In Nederland is het minder gangbaar om voor een langere periode in een hotel te verblijven. We zien echter dat dit verandert. De helft van onze gasten verblijft een maand tot een jaar bij ons. Extended stay is een enorme groeimarkt.’

Park Hotel
Suzanne werkte de afgelopen vier jareen als manager van het Park Hotel in Amsterdam en was daarvoor actief als f&b-manager bij hotel en congrescentrum Papendal in Arnhem en als general manager bij Compass/Eurest Leisure bij Artis.

Kamers
Element Amsterdam heeft 160 studio’s en suites die zijn ontworpen voor langdurig verblijf, maar waar ook een gast die korter verblijft van alle gemakken wordt voorzien.

Zo zijn alle kamers ingericht met een kitchenette, een flexibele leefruimte, een op een spa geïnspireerde badkamer en een Heavenly-bed.

Zuidas
Het hotel is gevestigd op het Gelderlandplein-winkelcentrum nabij de Zuidas, slechts 15 minuten van Schiphol en Amsterdam. Ook het Amsterdamse Bos bevindt zich op een steenworp afstand.

Vorig artikel

Wild & Wijn Arrangement bij In den Rustwat in Rotterdam

Volgend artikel

Twintig nieuwe adressen in Michelingids Bib Gourmand 2018

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.