Nieuws

Supernovae Lunch Alliance Gastronomique met twaalf Michelinsterren

De in het zuiden gevestigde leden van Alliance Gastronomique houden zondag 26 november een Supernovae Lunch bij Oogenlust in Eersel. Aanleiding voor deze bijzondere middag is het 50-jarig bestaan van de restaurantvereniging. Een supernovae is een verschijnsel, waarbij meerdere sterren op spectaculaire wijze exploderen.

Tijdens de Supernovae Lunch Editie Zuid laat Alliance Gastronomique twaalf Michelinsterren exploderen. Zondag 26 november komen zij samen bij Oogenlust in Eersel.

50-jarig bestaan
Aanleiding voor de bijzondere lunch, die duurt van 12.30 tot 18.00 uur, is het 50-jarig bestaan van de restaurantvereniging. Voor 185 euro all-in per persoon geniet je van elf gerechten met champagne en bijpassende wijnen, koffie en live entertainment.

Reserveren
Reserveren kan via de speciale jubileumwebsite van Alliance Gastronomique. Plaatsen aan tafel gaan via het Table d’Hôte-principe: aanschuiven bij andere gasten.

50 jaar Alliance Gastronomique

Alliance Gastronomique bestaat 50 jaar en is daarmee het oudste culinaire samenwerkingsverband van Europa. Op de dag van oprichting, donderdag 9 maart, werd bij De Bokkedoorns in Overveen het jubileumjaar afgetrapt, inclusief presentatie van een gouden editie van de ‘insiders guide’ Smaakhelden.

Vorig artikel

Favoriete delicatessenwinkels in Drenthe van De Loohoeve

Volgend artikel

Euro-Toques Nederland kiest De Wachter als Restaurant van het Jaar

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.