Nieuws

Super Sunday bij Herberg Onder de Linden in Aduard

Herberg Onder de Linden in Aduard houdt elke laatste zondag van de maand Super Sunday. Op deze zondag wordt er een heerlijke lunch of diner geserveerd voor een vast, aantrekkelijk bedrag.

Het gaat om een all-in arrangement bestaande uit een aperitief, amuses, een 4-gangenmenu, wijnen, mineraalwater en koffie of thee met friandises. En dat voor een all-in prijs van 85 euro.

Voor de liefhebber is dit menu ook nog eens uit te breiden met kaas, een of meerdere extra gangen en een overnachting in een van de gerieflijke en gerestylde kamers.

Reserveren voor Super Sunday, bijvoorbeeld op 24 juni, 29 juli of 26 augustus kan telefonisch via 050-2041235, per e-mail of online onder vermelding van ‘Super Sunday’.

Herberg Onder de Linden is gevestigd in een rijksmonument uit 1735. Het restaurant wordt gerund door Steven en Tanja Klein Nijenhuis, die de befaamde herberg enkele jaren geleden overnamen van Geerhard en Petra Slenema. Herberg Onder de Linden is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Restaurant The Millèn in Rotterdam medio juli open

Volgend artikel

Bonbons van François Geurds verkrijgbaar

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.