Nieuws

Sunday Sessions bij restaurant De Zeeuw in Haarlem

Restaurant De Zeeuw in Haarlem start in de maand september met het ‘carte blanche’ lunchmenu op zondagmiddag. Om deze zogeheten Sunday Sessions extra interessant te maken, mag iedere tweede persoon van chef-kok en eigenaar Jeroen de Zeeuw gratis aanschuiven.

Vanaf september hebben we iets nieuws, zo laat Jeroen de Zeeuw van restaurant De Zeeuw in Haarlem weten.

Lunchmenu
Iedere laatste zondag van de maand kun je bij de eetgelegenheid terecht voor de gezelligste zondagmiddagbesteding van de maand. Jeroen en zijn team serveren dan een ‘carte blanche’ lunchmenu.

Tweede gratis
Om het nog interessanter te maken, mag je als gast de menuprijs delen. Dat betekent dat iedere tweede, vierde of zesde persoon luncht op kosten van de chef.

Reserveren
Als gast ben je welkom tussen 12.30 en 15.00 uur (laatste binnenkomst is om 14.30 uur). Reserveren is nu mogelijk voor 30 september, 28 oktober, 2 december en 30 december en kan via de website van restaurant De Zeeuw.

Vorig artikel

‘Sunday Funday’-menu bij ’t Amusement in Arnhem

Volgend artikel

Reserveer nu voor ‘Geheim Restaurant’ van De Librije

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.