Nieuws

Sunday Lunch bij Lucas Rive op 24 maart

Restaurant Lucas Rive in Hoorn houdt op zondag 24 maart een Sunday Lunch. Dat betekent lekker lunchen in een sfeervolle ambiance, want er is volop muziek aanwezig.

Sam van Dalen schittert er dan met zijn zangkunsten en Saxy Mr. Sjoerd begeleidt hem op zijn saxofoon. Interessant duetten en funky solo’s zijn gegarandeerd, belooft Lucas Rive.

Chef-kok en eigenaar Lucas Rive, in de Michelingids goed voor een ster, kookt er een 5-gangenlunch bij. Inclusief een mousserend aperitief wordt dit muzikale arrangement aangeboden voor 80 euro per persoon.

Reserveren voor de Sunday Lunch kan door te bellen met 0229-213362. Vermeld even dat het om de Sunday Lunch gaat.

Restaurant Lucas Rive is gevestigd aan de Oude Doelenkade 7 in het centrum van Hoorn. Voor de deur ligt de fraaie Binnehaven.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Clubavond en ontbijten bij Valuas in Venlo

Volgend artikel

Het beste van ‘Zuidwolde’ in menu De Groene Lantaarn

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.