Nieuws

‘Sunday Funday’-menu bij ’t Amusement in Arnhem

Estée Strooker presenteert in haar restaurant ’t Amusement in Arnhem het ‘Sunday Funday’-menu. Iedere zondag in september serveert de chef een menu met kleine gerechtjes, gemaakt van de producten die op dat moment nog in de koelkast liggen. Je kunt aanschuiven voor 35 euro per persoon.

Estée Strooker is dol op improviseren en daarom is zondag de ultieme dag om de koelkast van haar restaurant ’t Amusement in Arnhem op te trekken en van al het lekkers dat in huis is een ‘uniek gastronomisch menu zonder pretenties’ te maken.

Kleine gerechtjes
Dit ‘Sunday Funday’-menu wordt geserveerd iedere zondag in september. De couvertprijs bedraagt 35 euro.

Het menu kent geen culinaire barrières, zorgt ervoor dat je laid back kunt genieten, heeft een onbekend aantal gangen met kleine gerechtjes en is iedere zondag anders.

Estée Strooker
Estée en haar team starten tussen 17.00 en 18.00 uur. Later aanschuiven mag, maar dan mis je (mogelijk) wel een aantal gerechten.

Reserveren
Reserveren wordt gewaardeerd en kan via de website van restaurant ’t Amusement, dat is gevestigd aan de Rijnkade in Arnhem.

Vorig artikel

Avant-Garde van Groeninge strikt talentvolle sommelier

Volgend artikel

Sunday Sessions bij restaurant De Zeeuw in Haarlem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.