Nieuws

Summerbeetz op het terras van De Beejekurf in Venray

Het is nog even weg, maar je kunt het evenement maar vast in je agenda hebben staan. Zondag 8 september is het bij restaurant De Beejekurf in Venray tijd voor Summerbeetz, bij mooi weer uiteraard op het terras. Voor 55 euro all-in geniet je van 13.00 tot 17.00 uur van ‘beetz, bites en booz’.

‘Zondag 8 september gaan we nog lekker nagenieten van een mooie zomer’, aldus eigenaren Hanneke Verstappen en Mathijs Jacobs van De Beejekurf in Venray. ‘Informeel genieten van een hapje en een drankje, met fijne muziek op het terras.’

JRE-Nederland
De prijs per persoon bedraagt 55 euro all-in. Je bent welkom van 13.00 tot 17.00 uur bij het restaurant, dat is aangesloten bij JRE-Nederland. Reserveren kan via de website van De Beejekurf.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zomerarrangement bij Het Roode Koper in Leuvenum

Volgend artikel

Limburgs glorie in Parkheuvel Cuvée van Erik van Loo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.