Nieuws

Summer Sunday bij sterrestaurant Zarzo in Eindhoven

Voordat de deuren van Zarzo in Eindhoven drie weken dichtgaan vanwege de zomersluiting, is zondag 29 juli de Summer Sunday in het met een Michelinster bekroonde restaurant. Op het menu de fijnste happen uit de afgelopen vijf jaar, smakelijke wijnen, frisdranken en bier, en vertier en vermaak.

Zarzo’s Summer Sunday komt er weer aan, zo laat eigenaar Adrian Zarzo Habraken weten aan ChefsFriends. ‘Zondag 29 juli, onze laatste dag voordat we drie weken vakantie gaan vieren.’

Wijnen
Voor een bedrag van 90 euro per persoon all-in proef je de lekkerste gerechten uit de afgelopen vijf jaar. Inclusief begeleidende wijnen, frisdrank of bier en vermaak en vertier met het vertrouwde Zarzo-team.

Gerechtjes
De middag vangt aan tussen 12.00 en 12.30 uur en eindigt omstreeks de klok van 16.00 uur. De gerechtjes worden over de hele middag verspreid. Wie alles wil proeven, krijgt het advies om op tijd te komen.

Aanmelden
Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar info@zarzo.nl of door te bellen met telefoonnummer (040) 211 77 00.

Valenzia
Aansluitend gaan de deuren van Zarzo, aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique, drie weken dicht voor de zomersluiting. Valenzia, Bodega by Zarzo en Sun by Zarzo blijven geopend.

Vorig artikel

Blog Bourgondisch Lifestyle: Zomers Kazen

Volgend artikel

Restaurant Tribeca in Heeze start met dagelijkse lunch

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.