Nieuws

Summer Kick Off bij restaurant Bentinck in Amerongen

Restaurant Bentinck in Amerongen houdt zaterdag 1 juni een ‘Summer Kick Off’. Op het terras van de eetgelegenheid geniet je van mousserende wijnen van Domein Holset en een oesterproeverij. Aansluitend wordt een lunch all-in van vier gangen geserveerd, inclusief mousserende wijnen van het domein.

‘Wij vieren de start van de zomer en wel op zaterdagmiddag 1 juni’, zo laat eigenaar Peter-Paul Swijnenburg van restaurant Bentinck weten. ‘De middag staat volledig in het teken van bruisende wijnen en verfijnde gerechten.’

De middag start op het geheel vernieuwde terras met de mousserende wijnen van Domein Holset en een oesterproeverij.

Tommy Janssen
Aansluitend serveren chef-kok Tommy Janssen en zijn team een all-inlunch van vier gangen, inclusief bijpassen bubbels van Domein Holset.

Reserveren
De kosten voor deze middag bedragen 95 euro per persoon. Reserveren kan via de website van restaurant Bentinck onder vermelding van ‘Summer Kock Off’ of door het sturen van een e-mail naar jan-jaap@swijnenburg.com.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe chef voor restaurant The White Room in Amsterdam

Volgend artikel

Restaurant Moon in Amsterdam houdt Late Night Dinner

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.