Nieuws

Suite Sea Breeze-arrangement bij Spetters in Breskens

Bij restaurant Spetters in Breskens kun je tot en met 21 september een heerlijk zomerarrangement voor twee personen boeken. Suite Sea Breeze bevat een diner van vijf gangen, een overnachting met ontbijt en een fles champagne met bites.

Het Suite Sea Breeze-arrangement is te reserveren tot en met 21 september. Wie kiest voor de woensdag en donderdag, betaalt 545 euro. Liever op vrijdag en zaterdag, dan bedragen de kosten 570 euro.

Laurent Smallegange
Je wordt ontvangen met een fles champagne en bites, en geniet van een diner van vijf gangen van chef Laurent Smallegange en team en een ontbijt. De dranken uit de minibar zijn onderdeel van het arrangement, overige dranken gaan op basis van nacalculatie.

De prijs is voor twee personen en op basis van beschikbaarheid. Combineren met andere aanbiedingen is niet mogelijk.

Lees ook:
Foto’s vernieuwd sterrestaurant Spetters in Breskens
Favoriete restaurants van Laurent Smallegange in Zeeland
Chef2Chef: Laurent over Artur, Artur over Laurent

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Carelshaven in Delden introduceert dinchen

Volgend artikel

Stel je eigen vakantie samen bij Carlton President-hotel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.