Nieuws

Strandlodge VIP-arrangement bij Feel Free Festival 2017

Strandlodge in Winterswijk is op 17 het toneel van het Feel Free Festival 2017. Het Fee Free Festival wordt door velen gezien als het lekkerste feestje van de Achterhoek. Dat snappen we wel, nu het dit jaar op het terrein van  Strandlodge wordt gehouden.

Voorheen heette het feestje Ibiza Dreams Festival, maar dit jaar is het omgetoverd in Feel Free Festival. Het accent ligt op dj-sets met een variatie aan dance-muziek.

Het festival op 17 juni begint om 16.00 uur. Chef-kok Mike Vrijdag van Strandlodge heeft een speciaal VIP-arrangement samengesteld, waarbij je de hele dag wordt verwend met culinaire hoogstandjes van deze met een Michelinster bekroonde kok.

VIP-gasten drinken onbeperkt bier, fris of wijn en kunnen gebruik maken van de bottleservice. Ook heb je exclusief toegang tot de Strandlodge, waar je even tot rust kunt komen. Verder kun je gratis parkeren en maak je gebruik van aparte toiletten. Het arrangement ‘Feel Free VIP’ wordt aangeboden voor 150 euro.

Restaurant Strandlodge is gevestigd in het buitengebied van Winterswijk. Het restaurant staat onder leiding van chef-kok Mike Vrijdag en heeft sinds december 2015 een Michelinster. Het behoort daarmee tot de betere restaurants van het oosten van het land. Strandlodge is sinds dit jaar lid van restaurantvereniging JRE Nederland.

 

Vorig artikel

Feestlunch bij Cordial vanwege jubileum Alliance

Volgend artikel

De Echoput gaat klassiek gerecht met tuktuk op locatie verzorgen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.