Nieuws

Strandlodge* in Winterswijk in Terras Top 100

Sterrestaurant Strandlodge in Winterswijk is opgenomen in de Terras Top-100, de ranglijst met beste terrassen van Nederland. Strandlodge staat op plaats 97.

Het zijn fraaie tijden voor Strandlodge. Goed een half jaar kreeg het restaurant van chef-kok Mike Vrijdag verrassend een Michelinster. Nu is er een notering in de terrasranglijst, een initiatief van horecavakblad Misset Horeca.

Het terras ziet er volgens het juryrapport prima verzorgd uit. Het meubilair ziet er stoer uit en zit fijn. Er is een de mogelijkheid om hoog te zitten aan tafels of in loungesets, dit alles met kussens. Het geeft een sfeervolle uitstraling en je kijkt mooi weg over het natuurbad, meldt de jury.

Vrolijke en attente medewerkers
Nog een passage uit het juryrapport: ‘We krijgen te maken met vrolijke en attente medewerkers. Alle contactmomenten worden afgesloten met een ‘dank u wel’ of een ‘alstublieft’. Hier begrijpen ze wel waar het om gaat. We zien dat de presentatie van zowel de thee als de bittergarnituur echt leuk en onderscheidend is’.

Het beste terras staat volgens Misset in Roosendaal. Het Hooihuis is dit jaar de nieuwe nummer 1. Gevolgd door De Werf (Veere) en Bie de Tantes (Eys). Andere bekende namen zijn Nobel uit Ballum (op plaats 36), Moulin Bistronomie van Raymond Prinsen uit Borculo (43), De Zon in Ommen (64), Sandton IJsselhotel in Deventer (69) en Beachclub O in Noordwijk aan Zee (85).

Vorig artikel

De lekkerste buitenfoto’s van afgelopen weekend

Volgend artikel

Jef Schuur van Bij Jef viert inauguratie als SVH Meesterkok

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.