Nieuws

Sterrestaurant Wolfslaar in Breda houdt eigen restaurantweek

Culinair genieten tijdens de Wolfslaar Restaurant Week. Van maandag 16 tot en met zaterdag 28 oktober vindt de vierde editie plaats en wordt tegen speciaal tarief een drie- of viergangenmenu geserveerd in het sterrestaurant in Breda.

‘Twee weken lang zeer betaalbaar en gastronomisch genieten tijdens de vierde editie van de Wolfslaar Restaurant Week’, zo kondigt de met een Michelinster bekroonde eetgelegenheid in Breda de vierde editie aan.

Drie of vier gangen
Van maandag tot en met donderdag wordt een driegangenmenu geserveerd voor 44,50 euro in plaats van 64,50 euro. Op vrijdag en zaterdag is dat een menu van vier gangen voor 54,50 (normaal gesproken 74,50 euro).

Lunch en diner
Beide menu’s zijn beschikbaar als lunch en diner van maandag 16 tot en met zaterdag 28 oktober. Op zaterdag wordt geen lunch geserveerd.

Reserveren
Reserveren kan via de website van Wolfslaar Restaurant. Vermeld in het veld ‘wensen/opmerkingen’ dat je komt voor de Wolfslaar Restaurant Week.

Vorig artikel

Blog: vakantie herbeleven met het apéritif dinatoire

Volgend artikel

Restaurant Hemingway presenteert nieuw keukenteam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.