Nieuws

Sterrestaurant La Trinité begint jaar met opgefrist concept

François en Evelyne de Porter hebben de sluiting van hun sterrestaurant La Trinité in Sluis eind 2016 gebruikt om het concept op te frissen. ‘We willen toegankelijker zijn voor een breder en jonger publiek’, aldus Evelyne tegen ChefsFriends. ‘Onder andere met een driegangenmenu vanaf 45 euro.’

Een lossere formule, maar zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Zo omschrijft Evelyne het opgefriste concept van La Trinité, het sterrestaurant in Sluis dat ze samen met haar man François exploiteert.

Lunch en diner
‘We draaien hier een heel goede lunch, met dank aan de vele Belgische gasten. ’s Middags serveren we een driegangenmenu, maar dat deden we tijdens het diner niet.’

Dat laatste is nu wel het geval. Evelyne: ‘We serveren een driegangenmenu voor een vanaf-prijs van 45 euro.’

À-la-carte
Uiteraard kan nog steeds à-la-carte worden gegeten. ‘Op de kaart staan nu gerechten met een prijs die begint bij 26 euro. Daardoor kun je nu ook binnenkomen voor één gerecht, bijvoorbeeld met een glas wijn, en niet alleen als er een speciale gelegenheid is.’

Ontspannen en eigentijds
Ontspannen tafelen en genieten in een gemoedelijke en eigentijds sfeer van producten met een topkwaliteit, zo is een bezoek aan La Trinité met ingang van het nieuwe jaar te omschrijven.

ChefsFriends wenst François en Evelyne in het Zeeuwse Sluis veel succes met het opgefriste concept.

Vorig artikel

Culinair genieten tijdens eerste editie Grand Gala des Patrons

Volgend artikel

Video: Verslag Grand Gala des Patrons Cuisiniers 2016

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.