Nieuws

Sterrenchefs koken tijdens evenement Asperges op de Velden

Asperges op de Velden beleeft van donderdag 18 tot en met woensdag 31 mei de derde editie. In de aspergevelden van de Raaijmakers Hoeve, in het grensgebied van Eindhoven, verrijst twee een pop-up restaurant waar diverse (sterren)chefs aan de slag gaan met het witte goud.

Een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden, zo wordt Asperges op de Velden omschreven door organisator BERT! Events.

Pop-up restaurant
Twee weken staat in de aspergevelden van de Raaijmakers Hoeve een pop-up restaurant, waarin asperges de hoofdrol spelen.

Streekproducten
Een team van koks bereidt aan de rand van het veld, dat is gelegen in het grensgebied van Eindhoven, culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Baremans Wynkopery zorgt voor bijpassende wijnen.

Lunch en diner
Het stijlvolle openluchtrestaurant biedt ruimte aan maximaal 150 (overdekte) zitplaatsen en als bezoeker kun je reserveren voor lunch en diner.

Michelin
In het programma zijn speciale topchefdagen opgenomen. Op die momenten worden lunch en/of diner verzorgd door chefs die zijn bekroond door Michelin.

Reserveren
Wie dat zijn, wordt spoedig bekendgemaakt op de website van Asperges op de Velden. Daar kun je ook terecht om te reserveren en voor het (verdere) programma.

Vorig artikel

Jarig Bij Qunis in Lijnden komt met feestelijk arrangement

Volgend artikel

Hotel New York heeft Vrouwen van Rotterdam Arrangement

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.