Nieuws

Sterchef Wim Severein viert vijfde verjaardag The Millèn

Het met een Michelinster bekroonde restaurant The Millèn in Rotterdam bestaat vijf jaar. Om daarbij stil te staan, serveert chef-kok en eigenaar Wim Severein tot en met de laatste week van augustus een jubileummenu.

Woensdag 18 juli 2018 openden de deuren van restaurant The Millèn in de Millenniumtoren aan het Weena. In het pand tegenover het Centraal Station huisvest ook het Rotterdam Marriott Hotel.

Michelinster
De eetgelegenheid van de met een Michelinster bekroonde chef is gerealiseerd op de eerste verdieping en dankzij de grote raampartijen, kijk je uit op een van de verkeersaders van de stad.

Iedere maand ander menu
‘Als ik terugkijk op dit avontuur, dan ben ik vooral trots’, zo laat Wim weten. ‘Trots dat iedereen die deel uitmaakt van het team trots is op wat we doen en dit ook uitstraalt. Dat we met ons hechte team elke maand weer een nieuw menu en dito wijnarrangement kunnen maken, en dat we op deze manier onze filosofie met onze gasten kunnen blijven delen.’

Jubileummenu
Tot en met eind augustus serveren de chef en zijn team een jubileummenu, dat beschikbaar is in vier, zes of acht gangen. Let op: van 1 tot en met 21 augustus heeft The Millèn zomersluiting.

‘Voor de komende vijf jaar hoop ik vooral dat we kunnen blijven doen wat we leuk vinden en dat onze gasten hierdoor met een glimlach komen en gaan.’

Lees ook:
Tweede STER in Rotterdam-Kralingen voor Terry Priem
Nieuwe Fred in Rotterdam is een feest voor je zintuigen
Foto’s van restaurant YANO in Rotterdam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), WTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Het Jordaantje: vegan bonbon met Amsterdamse ui

Volgend artikel

Hotel Okura Amsterdam opent pop-up patisseriewinkel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.