Nieuws

Sterchef Edwin Kats start met Noble’s luxe sloepvaart

Restaurant Noble in ’s-Hertogenbosch introduceert Noble’s luxe sloepvaart. In goed gezelschap genieten van de lekkerste gerechten van sterchef Edwin Kats, maar dan op een andere manier. Combineer een lunch of diner met een luxe sloepvaart over de Dieze, de Aa en de Stadsdommel.

Laat een arrangement op maat samenstellen door restaurant Noble en geniet met vrienden, familie of relaties van een tocht met een luxe sloepvaart door Bourgondisch Den Bosch, terwijl je aan boord luncht of dineert.

Bourgondisch Den Bosch
Kies voor bijvoorbeeld champagne, bier, wijn of frisdrank en heerlijke Noble Bites van Edwin Kats en zijn team en vaar over de Doeze, de Aa en de Stadsdommel.

Groepen
De prijs voor sloep voor een groep tot maximaal acht personen voor een uur bedraagt 140 euro, voor een groep tot maximaal twaalf personen zijn de kosten 230 euro. Een schipper en brandstop zijn hierbij inbegrepen.

Reserveren
Voor reserveringen en meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@restaurantnoble.nl of bellen met (073) 613 23 31. ChefsFriends wenst je een behouden vaart.

Vorig artikel

Vier de zomer bij Zarzo met lekker eten in informele setting

Volgend artikel

Romantisch overnachten bij Bilderberg Château Holtmühle in Limburg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.