Nieuws

Sterchef Arjan Bisschop neemt keuken Nobel Ameland over

Restaurant Nobel in Ballum op Ameland gaat de keuken weer in handen geven van een door Michelin bekroonde chef. Tijdens de komende editie van het evenement Nobel in de Sterren kookt Arjan Bisschop van De Heeren van Harinxma twee avonden (vrijdag 16 en zaterdag 17 november) op het Waddeneiland.

Nobel in de Sterren is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks culinair festijn. Tijdens dit evenement wordt de keuken van restaurant Nobel op Ameland overgenomen door een sterrenchef en zijn brigade.

De Heeren van Harinxma
Vrijdag 16 en zaterdag 17 november is het de beurt aan Arjan Bisschop van restaurant De Heeren van Harinxma op Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag.

Arjan en zijn team bereiden een zesgangendiner. Voor 95 euro per persoon heb je een plek aan tafel. Een bijpassend wijnarrangement is beschikbaar.

Hotel Nobel
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@hotelnobel.nl of door te bellen met telefoonnummer (0519) 55 41 57.

Na het diner blijven overnachten? Ook dat kan bij Nobel. Hiervoor kan via bovenstaande telefoonnummer contact worden opgenomen met de receptie.

Vorig artikel

Wijn-spijsavond bij restaurant Wolfslaar in Breda

Volgend artikel

Champagnediner bij Het Roode Koper in Leuvenum

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.