Productnieuws

Steel als thuiskok de show met de Sterrenchefbox

Productnieuws – Heb jij jouw gasten thuis wel eens Dutch yellowtail kingfish uit Colijnsplaat voorgeschoteld? Of een tartaar van diamanthaas met lavas, topinamboer en gemarineerde ui? Met de Sterrenchefbox haal je als culinair genieter alles in huis om je bezoek te verbluffen met een viergangenmenu op Michelinsterrenniveau.

Gerechten met ingrediënten van sterrenkwaliteit, gekozen en samengesteld door bekroonde topchefs, betaalbaar én – niet onbelangrijk – in de gemiddelde keuken door vrijwel iedereen met succes op tafel te zetten. Zelfs aan de wijn is gedacht.

Vier menu’s
Op de website Sterrenchefbox.nl zijn de eerste vier sterrenchefmenu’s nu te bestellen. Vier smakelijke gangen van Lars van Galen van ’t Lansink in Hengelo, Rutger van der Weel van Katseveer in Wilhelminadorp, Rogier van Dam van Lastage in Amsterdam en Paul Kappé van Monarh in Tilburg.

Instructies
De box bevat niet alleen kakelverse producten, maar ook een menukaart met instructies. Op de website van Sterrenchefbox kun je bovendien terecht voor instructiefilmpjes van de chefs.

Exclusief
De menu’s zijn exclusief, met verrassende gerechten en ingrediënten, en zo samengesteld dat jij als thuiskok (met enige hulp) je gasten culinair kunt verrassen.

Aan huis bezorgd
Online kies en bestel je jouw favoriete menu en de bijpassende wijnen. De chefs bereiden jouw bestelling voor op donderdag en op vrijdag wordt deze vers en koel bezorgd.

Alles is zodanig vers en voorbereid dat de menu’s het hele weekeinde te bereiden zijn. Woon je in de buurt van het restaurant, dan kun je er ook voor kiezen je bestelling af te halen.

Een bestelling plaatsen of meer weten? Ga dan naar de website van Sterrenchefbox.

Vorig artikel

Creekstone: ‘Beste maïsgevoerde Black Angus ter wereld’

Volgend artikel

Geitenkaas in jouw lentesalade: vijf tips

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.