Nieuws

St. Gerlach start koffie- en lunchconcept in kasteelhoeve

In de gerestaureerde kasteelhoeve bij Château St. Gerlach in Valkenburg is een koffie- en lunchconcept geopend. De nieuwe horecalocatie draagt de naam Burgemeester Quicx, Coffee & More en is een verwijzing naar het verleden, toen het pand dienst deed als woning van de toenmalige burgemeester Quicx van Houthem.

Burgemeester Quicx, Coffee & More is ingericht als een gezellige huiskamer, waar de houten spanten van de eeuwenoude mergelmuren herinneren aan de tijd dat Quicx burgemeester van Houthem was (1820-1856).

Limburgse vlaai
Op het menu staan onder andere huisgemaakte soep, ambachtelijk brood, boerenkazen en Limburgse vlaai. Ook voor een glas wijn of bier kun je er terecht.

Camille Oostwegel
Het nieuwe koffie- en lunchconcept is gerealiseerd in de kasteelhoeve van Château St. Gerlach van de bekende hoteliers Camille Oostwegel senior en junior. Het is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Vorig artikel

De favoriete delicatessenwinkels in Limburg van Camille Oostwegel jr.

Volgend artikel

De vier bijzondere plekken van Mooirivier

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.