Nieuws

‘Spice up your Autumn’ van Soenil Bahadoer bij De Lindehof

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer serveert in de maand november het menu ‘Spice Up Your Autumn’. In zijn restaurant De Lindehof in Nuenen kun je op donderdag en zondag genieten van een vijfgangenmenu met intense smaken, aardse geuren en exotische kleuren. De prijs per couvert bedraagt 75 euro.

De beschikbaarheid van ‘Spice Up Your Autumn’ wordt verlengd. Dit betekent dat je dit speciale herfstmenu van restaurant De Lindehof nog de hele maand november kunt reserveren. Alleen op donderdag en zondag en beschikbaar als lunch en diner.

Michelin
Het menu bestaat uit vijf gangen van Meesterkok en tweesterenchef Soenil Bahadoer en zijn team. Je geniet van intense smaken, aardse geuren en exotische kleuren.

Les Patrons Cuisiniers
De prijs per couvert bedraagt 75 euro. Deze prijs is exclusief dranken. Reserveren kan via de website van restaurant De Lindehof, dat is aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Lekker 2019: 10 nieuwe restaurants in top 100 en 97 in gids

Volgend artikel

Spetters in Breskens heeft speciaal menu voor jongeren

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.