Nieuws

Spetters in Breskens heeft speciaal menu voor jongeren

De met een Michelinster bekroonde Laurent Smallegange heeft een speciaal menu geïntroduceerd voor jongeren tot en met 30 jaar. In zijn restaurant Spetters in Breskens kunnen zij voor 70 euro genieten van het menu ‘For the Next Generation’. Beschikbaar als lunch en diner van woensdag tot en met vrijdag.

De jeugd is onze toekomst en dat zetten wij in de verf met ons menu ‘For the Next Generation’, aldus Laurent Smallegange van restaurant Spetters in Breskens.

Laurent Smallegange
Het menu is exclusief voor jongeren tot en met 30 jaar en bestaat uit zeven fijne belevingen voor 70 euro, inclusief een cocktail en een fles wijn per twee personen.

JRE-Nederland
Beschikbaar als lunch en diner op woensdag, donderdag en vrijdag. Reserveren kan onder vermelding van ‘Menu For the Next Generation’ via de website van Spetters, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

Vorig artikel

‘Spice up your Autumn’ van Soenil Bahadoer bij De Lindehof

Volgend artikel

Jan Marrees sluit Bretelli af met menu met klassiekers

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.