Nieuws

Speciaal Italië–menu bij Mezzo in februari

Bij restaurant Mezzo in het Gelderse Braamt staat de hele maand februari Italië in de schijnwerpers. Daarbij wordt een 5-gangenmenu aangeboden voor slechts 39,50 euro.

Het 5-gangenmenu bevat louter Italiaanse gerechten. Normaliter kost een 5-gangenmenu 59,50 euro. Gedurende de gehele maand februari is het menu verkrijgbaar met maar liefst 20 euro korting.

Deze aanbieding is alleen geldig waneer je bij de reservering aangeeft gebruik te maken van dit speciale Italië-menu. De menuprijs is exclusief dranken.

Hettenheuvel
Restaurant Mezzo is fraai gelegen aan de voet van de Hettenheuvel in Braamt, in het natuurgebied Montferland. Het restaurant staat bekend als een van de betere eetgelegenheden in deze regio.

Wie na het diner wil blijven slapen, kan een van de kamers boeken in Mezzo. Boven het restaurant bevinden zich diverse hotelkamers met uitzicht op de natuuromgeving.

 

Vorig artikel

Blog Bij Jef: ‘Bouwproject opgeleverd, in voorjaar helemaal klaar’

Volgend artikel

Februari Festival bij ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.