Nieuws

Speciaal arrangement voor jongeren bij restaurant O&O

Een mooi initiatief van restaurant O&O in St. Willebrord. Om eten op niveau interessant(er) te maken voor jongeren tot en met 26 jaar wordt in Brabant in de maanden oktober, november en december op maandag en donderdag het ‘Jonge Fijnproevers Arrangement’ geserveerd voor een prijs van 75 euro all-in.

‘Wij bieden jongeren tot en met 26 jaar een viergangenmenu aan voor de aantrekkelijke prijs van 75 euro all-in’, zo wordt het Jonge Fijnproevers Arrangement van restaurant O&O in St. Willebrord aangekondigd.

All-in
Je geniet van vier gerechten, een aperitief, wijnen, water en koffie of thee voor een vaste, scherpe prijs.

Ben je leerling van een vakopleiding, dan ben je ook nog eens van harte welkom in de keuken en kun je kennismaken met het team.

Diner
Het arrangement geldt op maandag en donderdag voor diner en alleen in de maanden oktober, november en december.

Feestdagen zijn uitgezonderd en het verzoek is of je spontaan je identiteitskaart wilt tonen bij binnenkomst. Voor reserveringen kun je terecht op de website van restaurant O&O of bellen met telefoonnummer (0165) 38 32 49.

Vorig artikel

Gasten belonen Senses Restaurant Amsterdam met award

Volgend artikel

Tien jaar klassiekers in jubileummenu La Folie Zaltbommel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.