Nieuws

Spaanse wijnen en gerechten tijdens proeverij La Rive Amsterdam

Spaanse wijnen en tapa’s spelen zondag 4 november de hoofdrol tijdens de ‘Pata Negra Extravagancia’ bij La Rive, het restaurant van InterContinental Amstel Amsterdam. Op het menu cava’s en biodynamische wijnen, rioja’s en PX-wijnen van Ximénez-Spínola. Chef Rogér Rassin zorgt voor perfect bijpassende gerechtjes.

De Pata Negra Extravangancia is een samenwerking tussen restaurant La Rive in Amsterdam en wijnleverancier Anfors Imperial.

Amstel hotel
De middag begint om 12.00 uur met een wijnproeverij in de Spiegelzaal van hotel InterContinental Amstel Amsterdam.

Rioja’s
Drie Spaanse producenten zijn aanwezig met hun mooiste wijnen. Je proeft onder andere mooie cava’s en biodynamische wijnen uit de Penedès van Parés Baltà, de wereldberoemde rioja’s van La Rioja Alta en de alom geroemde PX-wijnen van Ximénez-Spínola.

Rogér Rassin
Allemaal wijnen die perfect combineren met de overheerlijke Spaanse gerechten, die Rogér Rassin en zijn keukenploeg serveren.

Tijdens de afsluiting met koffie en digestieven van Ximénez-Spínola is er gelegenheid de geproefde wijnen aan te schaffen. Kaarten kosten 99,50 euro en zijn aan te schaffen via de website van Anfors Imperial.

Vorig artikel

25 klassiekers in één menu bij Roberto’s Restaurant Amsterdam

Volgend artikel

Grand Gala des Patrons in 2019 in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.