Spaanse wijn-spijsavond bij Zilt & Zoet in Maartensdijk
Viva Espana bij Zilt & Zoet in Maartensdijk. Vrijdag 23 november vindt in het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant een Spaanse wijn-spijsavond plaats in samenwerking met Bodegas Iniesta en registervinoloog Hans Averesch. Een plek aan tafel kost 65 euro.
José Ramon Cuenca Jara van Bodega Iniesta en registervinoloog Hans Averesch zijn vrijdag 23 november bij restaurant Zilt & Zoet in Maartensdijk om tijdens een Spaanse avond wijnen en spijs van alles te vertellen over de geserveerde wijnen.
Iberico-varken
Het menu telt vier gangen en de geserveerde gerechten zijn roodbaars, gamba, Iberico-varken en sinaasappelrol. Bodegas Iniesta verzorgt de bijpassende wijnen.
Bib Gourmand
De avond start om 19.00 uur. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@restaurantziltenzoet.nl of door te bellen met telefoonnummer (0346) 21 26 27.
De kosten bedragen 65 euro per persoon. Inbegrepen zijn een aperitief, het menu, de begeleidende wijnen, water en Maartensdijkse mokka.