Nieuws

Spaanse keten Room Mate opent hotel in Rotterdam

De Spaanse hotelketen Room Mate Hotels is neergestreken in Rotterdam. Hotel Room Mate Bruno is gevestigd in een pakhuis uit de negentiende eeuw op de Wilhelminapier in de Maasstad, waar ook de nieuwe foodhallen worden gerealiseerd.

Uitgangspunt van Room Mate is dat een bezoek brengen aan vrienden in iedere stad van de wereld, de beste manier van reizen is.

Uniek en eerlijk
Room Mate Bruno is volgens voorzitter en oprichter Kike Sarasola ‘betaalbare luxe, het beste design, innovatie, comfort en een vriendelijke service. Alles op een unieke locatie en voor een eerlijke prijs.’

Foodhallen
Het Rotterdamse hotel van de Spaanse onderneming is gerealiseerd in een pakhuis uit de negentiende eeuw en deelt de locatie met de binnenkort te openen foodhallen.

Gratis wifi
Er wordt onder andere ontbijt geserveerd tot het middaguur (‘Omdat niemand vroeg wil opstaan tijdens de vakantie) en gratis wifi door de hele stad om zo altijd de weg naar Bruno te kunnen vinden.

Interieur
Het interieur is van de hand van designer Teresa Sapey, die traditie heeft gecombineerd met de tendensen van avant-garde. In een gebouw waarin de originele structuur en het originele karakter zijn behouden.

Amsterdam
Room Mate Hotels is in 2005 opgericht en heeft internationaal inmiddels meer dan 1500 kamers verdeeld over 22 hotels. In Nederland is ze ook actief in Amsterdam.

Vorig artikel

In augustus Zomermenu bij De Beejekurf in Venray

Volgend artikel

Rantrée serveert surprisemenu op dag voor zomersluiting

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.