Nieuws

Sommeliersdiner bij La Folie in Zaltbommel

Restaurant La Folie in Zaltbommel komt met een speciaal sommerliersdiner. Sommelier Jeremy Stoutjesdijk pakt uit en schenkt bijpassende wijnen bij de gerechten van chef-kok Joris Kerkhofs.

Het sommeliersdiner wordt gehouden op maandag 25 juni. Doel is om kennis te maken met de smaak en stijl van sommelier Jeremy Stoutjesdijk.

Tijdens deze avond wordt een vier gangenmenu geserveerd waarbij de sommelier op zoek gaat naar de ideale wijnbegeleiding. Bij de vier gangen worden acht bijpassende wijnen geschonken.

Het sommeliersdiner op 25 juni begint om 18.30 uur en wordt afgetrapt met een mousserend aperitief. Het diner wordt aangeboden voor een all-in prijs van 75 euro per persoon. Dit is inclusief tafelwater en koffie of thee na afloop.

Reserveren kan door te bellen met 0418-684626 onder vermelding van ‘sommeliersdiner’.

Restaurant La Folie is gelegen in het centrum van Zaltbommel, dicht bij ’s Hertogenbosch en via de A2 niet ver van Utrecht. Het restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Afscheidsmenu met klassiekers bij ’t Schulten Hues

Volgend artikel

Nieuwe sommeliers voor Cordial en Tribeca

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.