Nieuws

Soenil Bahadoer viert zijn jubileum met een feestelijke lunch

Tweesterrenchef en SVH Meesterkok Soenil Bahadoer is in 2020 25 jaar eigenaar van restaurant De Lindehof in Nuenen. Hij viert dat met een feestelijke lunch. In juli en augustus kun je op maandag, donderdag en vrijdag genieten van vier gangen, champagne, amuses en koffie/thee met friandises voor 75 euro.

Vanwege het coronavirus had Soenil Bahadoer nog geen gelegenheid om zijn 25-jarig jubileum te vieren in het restaurant. Wel kookte hij online met gasten die zijn signatuurgerecht ‘wagyu, rendang, kaviaar en sambai’ bestelden.

Champagne
Nu het weer mogelijk is om ook in het restaurant aandacht te besteden aan dit bijzondere feit, doet hij dat met een feestelijke lunch in samenwerking met champagnehuis Perrier Jouet.

Reserveren
Wie reserveert, krijgt vier gangen geserveerd inclusief een glas champagne, amuses en koffie of thee met friandises. De kosten per persoon bedragen 75 euro.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Chris Naylor opent BBQ-restaurant in ‘oudste kapel Amsterdam’

Volgend artikel

Het beste van Hongarije in jubileumeditie Culinary Chronicle

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.