Nieuws

Soenil Bahadoer kookt koelkast leeg tijdens kliekjesdag De Lindehof

De jaarlijkse kliekjesdag van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen is op zondag 30 juli. Op de laatste dag voor de vakantie maakt patron-cuisinier Soenil Bahadoer zijn koelkast leeg en leven de koks zich creatief uit. Jij kunt reserveren voor zowel lunch als diner, de prijs bedraagt 125 euro all-in.

Met de vakantie in zicht is het tijd voor de kliekjesdag, zo laat tweesterrenchef Soenil Bahadoer van De Lindehof weten aan ChefsFriends.

Laat je verrassen
Die is dit jaar op zondag 30 juli. ‘De creativiteit van de koks draait dan op volle toeren, want alles moet op.’ Per tafel kunnen de gerechten verschillen. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met allergieën. Verder luidt het devies: laat je verrassen!

Aperitief
De ontvangst is met een aperitief en aansluitend geniet je van een viergangendiner inclusief bijpassende wijnen. Je sluit af met koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Lunch en diner
Het menu is beschikbaar als lunch en diner. De kosten bedragen 125 euro per persoon, deze prijs is all-in.

Les Patrons Cuisiniers
Reserveren (minimaal vier personen) kan via de website van De Lindehof, dat is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vakantie
Van maandag 31 juli tot en met vrijdag 18 augustus is het restaurant van Soenil gesloten in verband met de zomervakantie.

Vorig artikel

Culinair kennismaken met restaurant ‘Tante Kee 2.0’ in Kaag

Volgend artikel

Frans wijnmakersdiner bij Nieuw Roeterts Hof in Diepenveen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.