Nieuws

Soenil Bahadoer gaat iedere donderdag ‘out of the box’

Soenil Bahadoer gaat ‘out of the box’. Iedere donderdag serveert de tweesterrenchef in zijn restaurant De Lindehof in Nuenen een menu van vijf gangen voor 75 euro exclusief drank. De gerechten wisselen wekelijks en zijn afgestemd op het seizoen en het aanbod van de dag.

Niets zo inspirerend als de natuur. Vis, vlees, groenten, kruiden… je kunt er van alles van maken. Laat dat maar aan Soenil Bahadoer over’, zo wordt het Out of the Box-menu van de tweesterrenchef aangekondigd.

Lunch en diner
Afhankelijk van het seizoen en het aanbod stelt hij wekelijks een bijzonder menu samen, dat bestaat uit vijf gangen en iedere donderdag te reserveren is als lunch en als diner.

De Lindenhof
Het Out of the Box-menu kost 75 euro per couvert exclusief dranken. Reserveren kan via de website van restaurant De Lindehof, dat is aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers. Geef bij je reservering aan dat je komt voor het speciale menu.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

La Belle Source bij Landgoed Groot Warnsborn is een fijn culinair adres

Volgend artikel

Roel Oostrum nieuwe chef Blooming Hotel in Bergen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.