Nieuws

Soenil Bahadoer en Jarno Eggen bij aftrap Loungy Mondays Bij Jef

Wie zomer zegt, zegt Club Loungy Mondays. Maandag 9 juli is de eerste editie van een nieuwe serie van Bij Jef in Den Hoorn op Texel. De aftrap is direct een heel bijzondere avond, omdat Soenil Bahadoer en Jarno Eggen als gastchefs naast Jef Schuur plaatsnemen in de keuken.

Met een ‘special edition’ wordt een nieuwe seizoen Club Loungy Monday bij hotel & restaurant Bij Jef op Texel maandag 9 juli afgetrapt.

Jef Schuur
Chef Jef Schuur krijgt deze avond hulp van twee met twee Michelinsterren bekroonde collega’s. Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen en Jarno Eggen van De Groene Lantaarn in Zuidwolde.

Champagne
Als gast kun je erbij zijn voor een couvertprijs van 100 euro. Voor dat bedrag geniet je van een glas Taittinger Champagne, amuses en een menu van zes gangen (twee gerechten per chef). Een dj verzorgt de muzikale invulling.

Club Loungy Mondays
De Club Loungy Mondays vinden ook plaats op 16, 23 en 30 juli, en op 6, 13, 20 en 27 augustus. Ook de laatste is een ‘special edition’. Informatie over die avond is slechts onder embargo beschikbaar.

Les Patrons Cuisiniers
Reserveren kan via de website van Bij Jef, dat door Michelin is bekroond met een ster en is aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Aanlokkelijk verjaardagsmenu bij De Zoelensche Brug in de Betuwe

Volgend artikel

Afscheidsmenu met klassiekers bij ’t Schulten Hues

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.