Nieuws

Smakelijke zomerdeal bij Sense Restaurant in Den Bosch

Sense Restaurant in ’s-Hertogenbosch serveert vanaf dinsdag 10 juli een ‘zomerdeal’. Dit betekent dat je in de maanden juli en augustus op dinsdag, woensdag en donderdag tegen aantrekkelijk tarief kunt genieten van een drie-, vier- of vijfgangendiner.

De Sense Zomerdeal van sterchef Dennis Middeldorp bestaat uit een diner van drie, vier of vijf gangen en is inclusief een heerlijk aperitief, brood, boter en olijfolie en koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Arrangement
Voor drie gangen is de prijs 51 euro in plaats van 69 euro. Wie kiest voor vier gangen, betaalt geen 79 euro maar 59 euro. De deal van vijf gangen kost 67euro (normale prijs 89 euro).

Dit speciale arrangement van Sense Restaurant wordt vanaf dinsdag 10 juli in de maanden juli en augustus geserveerd op dinsdag, woensdag en donderdag.

Alliance Gastronomique
Reserveren kan telefonisch via (073) 614 42 08 of via de website van het restaurant, dat is aangesloten bij Alliance Gastronomique.

Onder vermelding van ‘zomerdeal’ en niet geldig in combinatie met cadeaubonnen of gift cards.

Vorig artikel

Eigen stadstuin bron van bloei bij restaurant ONE

Volgend artikel

Vier gangen voor de prijs van drie bij Elevé in Leeuwarden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.