Nieuws

Slapen in De Keizerskroon en bubbelen bij Thermen Bussloo

Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn heeft een speciaal arrangement; het royal wellness arrangement. Dat betekent slapen in het fraaie Apeldoornse hotel en lekker relaxen bij het iets verderop geleden wellnesscentre Thermen Bussloo.

Het arrangement telt twee ontspannen nachten in een comfortabele kamer in Bilderberg Hotel De Keizerskroon, pal voor de ingang van het bekende en prachtige Paleis Het Loo. Een entreebewijs voor een wandeling door het Paleispark van Paleis Het Loo is inbegrepen.

Inbegrepen is ook het spraakmakende Bilderberg Ontbijt en een entreebewijs voor Thermen Bussloo, een van de grootste en mooiste saunaparken van Nederland. Gelegen op een kwartiertje rijden van het hotel. Het wellnesspark beschikt over een naastgelegen hotel met Bib Gourmand-restaurant Intens.

Het royal wellness arrangement wordt aangeboden voor 269 euro per verblijf met twee personen en is hier te boeken. Via de A1 in het Apeldoornse hotel binnen een uur bereikbaar vanuit Utrecht.

Vorig artikel

Themadiner Wild bij ’t Nonnetje in Harderwijk

Volgend artikel

Wildarrangement met overnachting bij Kasteel Engelenburg in Brummen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.