Nieuws

Slapen in een boomhut bij hotel Post-Plaza Leeuwarden

Op zoek naar een bijzondere overnachtingsplek deze zomer, of in de maanden daarna? Hotel Post-Plaza in Leeuwarden heeft Boomhut de Uil toegevoegd aan het aanbod. Gesitueerd op een bijzondere plek in het hart van de stad en op loofafstand van het hotel.

Boomhut de Uil is een zogeheten hotelpod: een zelfstandige verblijfsruimte die vergelijkbaar is met een hotelkamer. Alleen is deze kamer gelegen op een bijzondere plek en door groen omgeven.

Pantry en veranda
Het verblijf is prima geïsoleerd, zo laat Bob Lodder weten namens Post-Plaza Leeuwarden. ‘Voorzien van elektrische verwarming, een overdekte veranda, sanitair en een pantry. De afmetingen zijn 4,4 (b) bij 6,2 (l) bij 3,3 (h) meter.’

Ontbijt
Ontbijten kan in het hotel, dat 300 meter van de boomhut gelegen is, maar er kan ook een met heerlijke producten gevulde picknickmand worden laten bezorgd.

Gasten kunnen eveneens gebruikmaken van andere voorzieningen in het hotel. Boomhut de Uil is een idee van Technotrain bv.

Wil je meer weten over de boomhut of reserveren, klik dan hier.

Vorig artikel

Zomerse inspiratie met menu van Moshik Roth

Volgend artikel

De favorieten van Monique van Loon van Culy.nl

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.