Nieuws

Slapen in Bilderberg Garden Hotel en eten bij De Kersentuin

De Kersentuin, het restaurant van Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam, is vorig jaar volledig vernieuwd. De Nederlandse hotelgroep biedt jou nu de gelegenheid kennis te maken tegen een aantrekkelijk tarief. Met het arrangement geniet je onder andere van een viergangendiner en een overnachting.

Het roemruchte restaurant De Kersentuin in Amsterdam staat sinds september vorig jaar onder auspiciën van tweesterrenchef Stefan van Sprang van Aan de Poel in Amstelveen.

Stefan van Sprang
De dagelijkse leiding in de keuken is in handen van Wessel Ruijmgaart, voorheen Stefans rechterhand in Amstelveen.

Amsterdam
Bilderberg Hotels biedt jou de gelegenheid om tegen aantrekkelijk tarief kennis te maken met het restaurant en het hotel waarin het is gevestigd: Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam.

Arrangement
Het arrangement bestaat uit een viergangendiner in De Kersentuin, een cocktail in de bar en een overnachting op een Royale Deluxe-kamer inclusief ontbijt in het hotel.

Reserveren
Voor reserveringen en meer informatie kun je terecht op de website van Bilderberg Hotels. De vanaf-prijs is 328 euro op basis van een verblijf met twee personen.

Video nieuwe De Kersentuin

ChefsFriends mocht vorig jaar september als eerste met de videocamera op bezoek bij de nieuwe De Kersentuin in het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam. Een video, inclusief interviews met tweesterrenchef Stefan van Sprang en general manager Ed Jongen.

Vorig artikel

Beleef De Hoefslag in Bosch en Duin met speciaal arrangement

Volgend artikel

Hotel Pulitzer Amsterdam heropent na volledige renovatie

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.