Nieuws

SkyLounge van DoubleTree Amsterdam beste Europese hotelbar

Mooi nieuws uit de hoofdstad. SkyLounge Amsterdam, gevestigd op de elfde etage van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station is bekroond met de titel ‘Europese hotelbar van het jaar’ tijdens de European Hotel Awards in Straatsburg.

Een in Nederland gevestigd bedrijf dat een Europese prijs wint. Zo zien wij het graag bij ChefsFriends.

Hilton
De eer is in dit geval voor DoubleTree by Hilton Centraal Station in Amsterdam. De in de top van het gebouw gerealiseerde SkyLounge Amsterdam is bekroond met de titel Europese hotelbar van het jaar’.

Dakterras
De bar huisvest op de elfde etage en heeft een prachtig uitzicht over de hoofdstad. Zeker als je van je hapje en/of drankje kunt genieten op het (dak)terras.

Caroline Receveur
De bijbehorende award is uitgereikt aan general manager Caroline Receveur en SkyLounge Amsterdam-manager Lisa Bakker. ChefsFriends feliciteert hen van harte met dit mooie resultaat.

De mooiste plekken van DoubleTree by Hilton Centraal Station

Voor onze videorubriek Over de Drempel deelt general manager Caroline Receveur de vier mooiste plekken van hotel DoubleTree by Hilton Centraal Station in Amsterdam. Uiteraard ontbreekt SkyLounge Amsterdam niet.

Vorig artikel

Foto’s: zo ziet ML eruit op de nieuwe locatie in Haarlem

Volgend artikel

Pascal Jalhay draagt culinaire stokje Bougainville Amsterdam over

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.