Nieuws

Skiën in Zuid-Limburg met arrangement hotel Winselerhof

De in Landgraaf gevestigde bedrijven Winselerhof en Snowworld hebben de handen ineengeslagen voor het arrangement skiën in Zuid-Limburg. Sportiviteit en luxe en verwennerij gaan perfect samen. Geen wintersporter? Kies dan voor een van de andere opties.

Winselerhof biedt in samenwerking met Snowworld Landgraaf een ski-arrangement met overnachting aan. De overdekte skihal ligt op steenworp afstand van het hotel, dat onderdeel is van Oostwegel Collection.

Wintersport
Ideaal als voorbereiding op de naderende wintersport of gewoon als aanleiding voor een paar dagen genieten tijdens de herfst- en wintermaanden.

Landgraaf
Je verblijft in Winselerhof, inclusief een overnachting, en geniet daarnaast van de skifaciliteiten van het nabij gelegen Snowworld Landgraaf. Geen liefhebber van skiën? In de omgeving zijn meer dan voldoende alternatieven voor uitstapjes.

Reserveren
Via deze link kun je meer informatie vinden, krijg je een overzicht van de beschikbaarheid en kun je een reservering plaatsen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: Alain Caron over Joris Bijdendijk

Volgend artikel

Restaurant Ross Lovell in Rijsoord viert 5-jarig bestaan

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.