Nieuws

Sinterklaas Spektakel bij restaurant De Lindehof in Nuenen

Vier je maandag 5 december geen pakjesavond of wil je op een bijzondere manier het feest van Sinterklaas vieren, dan kun je reserveren voor het Sinterklaas Spektakel van De Lindehof in Nuenen. Een aperitief met amuses, een viergangendiner inclusief wijnen en koffie/thee met friandises voor 115 euro all-in.

‘Geen pakjesavond, maar toch een gezellige Sinterklaas’, zo begint tweesterrenchef Soenil Bahadoer zijn uitnodiging voor het Sinterklaas Spektakel in De Lindehof in Nuenen.

All-in
In zijn restaurant word je die avond verrast met surprises op je bord en in je glas. Reserveren kan voor 115 euro per persoon, deze prijs is all-in.

Wijn en spijs
Je wordt ontvangen met een aperitief en geniet van diverse amuses, alvorens je aan tafel plaatsneemt voor een heerlijk viergangendiner inclusief bijpassende witte en rode wijnen. Aansluitend geniet je van koffie of thee met huisgemaakte friandises.

Les Patrons Cuisiniers
Reserveren kan via de website van het restaurant, dat in het bezit is van twee Michelinsterren en is aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Opnieuw internationale designprijs voor INK Hotel Amsterdam

Volgend artikel

Erik van Loo verzorgt masterclass Winterse Gerechten met lunch

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.