Servais Tielman versterkt keukenteam Beluga Loves You
De keuken van restaurant Beluga Loves You in Maastricht is uitgebreid. Dani Hoefnagels is de nieuwe chef de cuisine in de keuken van sterchef Servais Tielman, die bovendien twee Spaanse koks heeft aangenomen.
Dani vervangt Guido Braeken en heeft een verleden bij de Nederlandse sterrenzaken Pure C in Cadzand, Zarzo in Eindhoven en De Leuf in Ubachsberg. Voor zijn komst naar Maastricht werkte hij bij Albert Adria’s sterrenzaak Enigma in Barcelona.
Innovatieve filosofie
‘In Dani herken ik veel van mezelf’, aldus Servais. ‘Ik vind het mooi om te zien hoe hij zijn eigen twist geeft aan de invloeden die hij heeft opgedaan en die heel goed passen in de innovatieve RAW-filosofie waarmee Beluga Loves You zich profileert.
De twee Spaanse koks die het team komen versterken, zijn Pol Picas Campano (van Distrufar in Barcelona) en Anastasia Shepeleva (El Celler de Can Roca in Gerona). Beiden gaan aan de slag als chef de partie.
Joël Spitz
Servais: ‘Met souschef Joël Spitz staat mijn keukenteam nu als een huis. We zijn volop bezig met het ontwikkelen van gerechten en kunnen niet wachten tot we weer gasten mogen ontvangen.’ Als alles gaat zoals het moet gaan, dan is het wellicht weer mogelijk om gasten te ontvangen vanaf 9 juni. Reserveren is al mogelijk.
Lees ook:
Nieuw interieur voor Beluga Loves You in Maastricht
‘Heilige van Maastricht’ geeft Beluga Loves You nieuw gezicht
Servais Tielman opent in Maastricht Flavourz by Servais
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood, Non+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.