Nieuws

Servais Tielman versterkt brigade Cucina del Mondo Heerlen

Servais Tielman heeft de brigade van zijn met een Michelinster bekroonde restaurant Cucina del Mondo in Heerlen uitgebreid. Dominique Nafzger is de nieuwe maître-sommelier en Joël Spitz versterkt als souschef de keuken.

Dominique Nafzger (links op de foto) werkte jaren in sterrenrestaurants in Limburg en België en gaat nu als maître-sommelier aan de slag bij Cucina del Mondo.

Michelin
Ook Joël Spitz (rechts) is opgeleid op Michelinsterrenniveau. Hij versterkt de keukenbrigade en is de nieuwe rechterhand van chef en eigenaar Servais Tielman.

Graffiti
Vorig jaar zomer liet de ondernemer zijn restaurant restylen door zeven graffitiartiesten. De kunstenaar kregen de vrije hand en leefden zich uit op de muren van de zaak. Met een verbluffend resultaat als gevolg.

Interieur
‘Ondernemen is risico’s nemen’, aldus Servais destijds tegen ChefsFriends. ‘Ik wilde het interieur beter afstemmen op mijn menukaart.’

Bekijk de video met daarin de restyling en het verhaal van de chef in onderstaande video.

Vorig artikel

Hotel Park Inn by Radisson Amsterdam City West opent deuren

Volgend artikel

Smakelijke Italiaanse ontdekkingsreis bij Winselerhof Landgraaf

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.