Servais Tielman serveert afscheidsmenu bij Cucina del Mondo
Servais Tielman is bezig aan zijn laatste periode bij en met Cucina del Mondo. De nieuwe eigenaar van Beluga in Maastricht houdt er eind april mee op in Heerlen. Speciaal voor zijn laatste maand is het menu ‘The last chapter’ ontwikkeld: vier gangen inclusief begeleidende wijnen voor 89 euro.
‘Het is zover’, aldus Servais Tielman. ‘De laatste maand van een geweldig culinair avontuur komt eraan. April wordt de afscheidsmaand voor Cucina del Mondo. Dan geven we nog één keer alles, om daarna aan een nieuw avontuur bij Beluga te beginnen.’
Lees ook: Nieuw restaurant voor Hans van Wolde in Limburgse Reijmerstok
The last chapter
Speciaal voor deze laatste maand is een afscheidsmenu ontwikkeld. ‘The last chapter’ kent vier gangen, inclusief begeleidende wijnen, en is te reserveren voor 89 euro per persoon.
Beluga Maastricht
Eind vorig jaar werd bekend dat Servais tweesterrenrestaurant Beluga in Maastricht heeft overgenomen van Hans van Wolde. Hij werkte er in het verleden zes jaar als souschef.
Lees ook: Graffitikunstenaars tekenen voor interieur Cucina del Mondo
Hans van Wolde
Hans is bezig met de realisatie van een nieuw restaurant in Reijmerstok. In het voorjaar van 2020 hoopt hij te starten met Brut 172.
Wie zich nog één keer wil laten verrassen door Servais en zijn medewerkers, kan via de website van Cucina del Mondo reserveren voor het afscheidsmenu.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.