Nieuws

Sergio Herman opent Blueness in Strandhotel Cadzand

Een nieuwe zaak voor Sergio Herman. In het Strandhotel in Cadzand opent begin augustus Blueness. In deze eetgelegenheid draait het om Japans georiënteerde cocktails en barfood. ‘We misten nog een goede lobbybar met een internationale uitstraling’, aldus de chef over zijn derde horecaconcept in de badplaats.

Blueness is volgens Sergio Herman de perfecte aanvulling op zijn restaurants Pure C en AIRrepublic.

Pure C en AIRrepublic
Pure C blijft dé plek voor fine dining en de vorig jaar geopende brasserie AIRrepublic blijft het adres voor klassieke bereidingen van vis en schaal- & schelpdieren.’

Strandhotel
De opening van Blueness heeft alles te maken met de vernieuwing van het Strandhotel. Sergio wil zijn gasten er verschillende horecaconcepten bieden.

Japanse keuken
‘Omdat ik mij al jaren heb verdiept in het Japanse smaakpalet, is de keuken van Blueness hierop geïnspireerd.’

Zeeuwse producten
Wat je als gast kunt verwachten, zijn Zeeuwse producten met diepe umami-smaken en een fris accent.

Op de menukaart komen zo’n twintig gerechten te staan en er is keuze uit diverse soorten sake en (alcoholvrije) cocktails met een Japanse touch.

Blueness opent begin volgende maand en zal zeven dagen per week geopend zijn van 11.00 tot 01.00 uur. Het is enkel mogelijk om te reserveren voor private dining aan de bar.

Vorig artikel

Graphite naam nieuwe zaak Peter Gast en Jacqueline van Liere

Volgend artikel

Blog Bourgondisch Lifestyle: Zomers Kazen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.