Nieuws

Sergio Herman introduceert Pure C Special Arrangement

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen? Dan wijzen wij jou graag op het Pure C Special Arrangement in Cadzand. Een overnachting in het Strandhotel, dineren bij Pure C en een exemplaar van Simple Food, het nieuwste boek van Sergio Herman. Voor snelle beslissers beschikbaar van 17 januari t/m 30 maart.

Het Pure C Special Arrangement wordt door Sergio Herman aangekondigd in zijn nieuwsbrief. De actie is speciaal voor die mensen die vroeg reageren.

Strandhotel
‘Met het Strandhotel– en Pure C-team zijn wij ons aan het voorbereiden op het nieuwe jaar, aldus Sergio in zijn nieuwsbrief.

Het arrangement is beschikbaar voor de periode van 17 januari tot en met 30 maart en alleen op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Reserveren kan bovendien alleen telefonisch (0117-39 21 10) of via e-mail (info@strandhotel.eu).

Simple Food
Als je nu boekt, geniet je in het voorjaar van een overnachting inclusief ontbijt in het Strandhotel, het Nature Menu voor twee personen (exclusief dranken) in Pure C, Simple Food, het nieuwste boek van Sergio Herman met daarin eenvoudig te bereiden recepten voor thuis.

Verder gratis wifi en parkeergelegenheid, gratis gebruik van de sauna’s van 16.00 tot 20.00 uur) en gratis gebruik van het overdekte zwembad (van 8.00 tot 20.00 uur).

Kamer met landzicht
De prijs voor het arrangement bedraagt 269,50 euro op basis van twee personen voor een standaard kamer met landzicht op basis van beschikbaarheid.

Upgrade
Upgrade van zowel de kamer als het menu is mogelijk en een wijnarrangement is eveneens te reserveren. Meer informatie kun je opvragen via bovengenoemd telefoonnummer en/of e-mailadres.

Vorig artikel

Nieuwe chef-kok voor restaurant Waves at the Kurhaus

Volgend artikel

Nieuwe importeur voor OFYR in Nederland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.