Nieuws

September feestmaand bij restaurant Fris in Haarlem

Nog even en dan is chef-kok en ondernemer Rick May één jaar eigenaar van restaurant Fris. September is verjaardagsmaand in Haarlem. Onder vermelding van ‘jubileum’ kun je vanaf vandaag reserveren voor een vijfgangenmenu, inclusief wijnen (tasting) voor 99 euro of exclusief wijnen voor 65 euro.

Vorig jaar werd Rick May eigenaar van restaurant Fris in Haarlem. Hij werkte al als chef-kok in de eetgelegenheid, die hij overnam van Lex en Sophia Gasseling.

Rick May
In september viert de ondernemer het feit dat hij één jaar eigenaar is. De hele maand kun je genieten van een speciaal vijfgangenmenu voor 65 euro. Desgewenst beschikbaar met bijpassende wijnen (99 euro).

JRE Nederland
Beide menu’s zijn beschikbaar tot en met 30 september. Reserveren kan via de website van restaurant Fris, dat is aangesloten bij JRE Nederland.

Chef-kok Rick May

Rick May is sinds september 2016 eigenaar van restaurant Fris in Haarlem en zit vol met culinaire ambities. ‘Een culinaire reis met eerlijk en kwalitatief goed eten en een ongedwongen service.’

Vorig artikel

Zomerspecials bij restaurant & hotel Hoog Holten in Holten

Volgend artikel

Favoriete delicatessenwinkels in Friesland van Willem Schaafsma

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.