Nieuws

Sensational Sunday bij sterrestaurant Joelia in Rotterdam

Als dit geen mooie besteding is van je zondagmiddag: restaurant Joelia in Rotterdam houdt zondag 4 november een ‘Sensational Sunday’. Voor 139 euro persoon word je culinair in de watten gelegd door sterchef Mario Ridder, die vijf gangen serveert. Een welkomstcocktail en after party zijn inbegrepen.

‘It’s what you always wanted op Sunday!’, zo wordt de Sensational Sunday van het met een Michelinster bekroonde restaurant Joelia in Rotterdam aangekondigd. ‘Een spectaculaire lunch met aansluitend een waanzinnig feestje.’

Lunch
De lunch start om 14.00 uur met een welkomstcocktail door The Liquid Maniacs en wordt begeleid door entertainment, een dj en meer.

Mario Ridder
Sterchef Mario Ridder serveert een menu van vijf gangen. De prijs voor de gerechten, de cocktail en de after party bedraagt 139 euro per persoon.

Reserveren kan vanaf 4 personen door het sturen van een e-mail naar info@joelia.nl. Voor belangstellenden is een exclusief viparrangement beschikbaar.

Vorig artikel

Tien jaar klassiekers in jubileummenu La Folie Zaltbommel

Volgend artikel

Raoul Meuwese nieuwe chef sterrestaurant Bridges Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.