Boeken

Schmidt Originals Kookboek: 50 recepten met vis

Boeken – Gek op vis, dan is het Schmidt Originals Kookboek iets voor jou! Een waar handboek voor liefhebbers van lekker eten met liefst vijftig gerechten, die zijn bereid met vis uit alle zeeën en oceanen van de wereld.

‘Een prachtig kook- en kijkboek met 240 pagina’s vol wetenswaardigheden en verrukkelijke recepten’, aldus de initiatiefnemer. Het Schmidt Originals Kookboek is er voor liefhebbers van lekker eten.

Er staan vijftig Schmidt Originals-gerechten in met daarin vis uit alle zeeën en oceanen van de wereld, leuke weetjes over vis, vissers en kooktechnieken, en culinaire wetenswaardigheden van de beste topkoks van Nederland.

Voor een bedrag van 29,95 euro te bestellen via de website van Koninklijke Schmidt Zeevis.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuw interieur voor Restaurant Wolfslaar in Breda

Volgend artikel

Deze voeding bevat veel magnesium!

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.