Nieuws

Schaften met Soenil Bahadoer bij De Lindehof in Nuenen

Schaften op tweesterrenniveau? Jazeker! Zondag 4 februari bij het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant De Lindehof in Nuenen. Chef-kok en eigenaar Soenil Bahadoer serveert die avond het ‘Schaft Menu’. Vijf gangen, exclusief drank, voor 75 euro per persoon.

Aanleiding voor dit bijzondere menu is de reeds aangekondigde verbouwing van De Lindehof in Nuenen. Soenil Bahadoer liet eerder al een ChefsFriends weten dat het interieur een warmere uitstraling krijgt.

Tweesterrenrestaurant
Het tweesterrenrestaurant krijgt een ander interieur. Vanaf 5 februari is het woord aan de bouwvakkers. Zij brengen onder andere een nieuwe vloer en akoestische wanden aan.

Schaft Menu
Op de dag voor de sluiting, die duurt tot en met donderdag 22 februari, serveert de tweesterrenchef een zogeheten Schaft Menu. Je geniet van een menu van vijf gangen voor 75 euro. Drank is daarbij niet inbegrepen. ‘Om alvast in bouwsferen te komen’, aldus Soenil.

Les Patrons Cuisiniers
Reserveren kan via de website van De Lindehof, dat is aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers. Vrijdag 23 februari openen de deuren van het restaurant weer. ‘Onherkenbaar, maar warm en gastvrij, zoals je van ons gewend bent.’ Spannend!

Vorig artikel

Truffellunch bij Puur Zee by Imko’s in Wijk aan Zee

Volgend artikel

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland viert 50 jaar gastvrijheid

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.